Donează

 
Asociația Nord încă ne are pe noi, fondatorii, pe lista sponsorilor cei mai importanți ai festivalului Zilele Nordului. Dacă vrei să sprijini activitatea noastră de acasă (festivalul, clubul sportiv, proiectele sociale sau de protejare a patrimoniului), poți face donații în contul Asociației Nord deschis la Banca Comercială Română: RO13 RNCB 0301 1477 1126 0001 (lei).
 
De asemenea, cu sprijinul Primăriei Darabani, al Ordinului Arhitecților și al comunității, în acest an vom începe reconstrucția primei școli sătești de stat din Moldova, folosind numai tehnici și materiale tradiționale. Puteți transmite donații în bani către același cont al nostru, iar pentru donații în materiale vă invităm să ne contactați la salut@nordul.ro.
 
Pentru detalii suplimentare sau donații speciale vă rugăm să ne contactați la salut@nordul.ro.
 

 3,5%

De asemenea,  dacă vreți să dați un impuls proiectelor de revitalizare a zonei, puteți direcționa cei 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Nord, sprijinindu-ne să ne continuăm munca și proiectele.

Descarcați, completați și trimiteți până la 25 mai 2020 formularul de mai jos printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care sunteți arondați.

Puteţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale sau puteți trimite formularul prin Poştă, cu confirmare de primire, la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţineți. Dacă vi se pare prea complicat, îl putem trimite noi prin poștă în numele vostru, doar că trebuie să ajungă la noi în original.

De aici puteți descărca formularul: Declarația 230 – Asociația Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *