Tururile Nordului

    

An de an, Tururile Nordului îți arată Moldova neștiută. Am descoperit sau redescoperit împreună Cernăuțiul, Miorcanii lui Ion Pillat, Liveniul și Milăileniul lui Enescu, Delta Prutului – cea mai nouă din țară, Marea Nordului de la Stânca-Costești, Casa Sfântului din cel mai nordic punct al României, Pererîta lui Grigore Vieru, Ipoteștii și Agaftonul lui Eminescu, Botoșaniul multicultural, Siretul – vechea capitală a Moldovei.

În 2019 explorăm împreună județul Botoșani, prin tururi dedicate celor mai importante orașe ale sale. Astfel tururile de anul acesta sunt:

Participarea la Tururile Nordului este gratuită. Rezervarea și confirmarea unui loc în Tururi îți asigură transportul dus-întors cu autocarul, precum și ghidajul turistic pe parcursul călătoriei. Îți vei plăti singur/ă suvenirurile, prânzurile și ce mai vrei să-ți cumperi în Tururi.

Pentru a rezerva locuri pentru tine și prietenii tăi, completează formularul corespunzător fiecărui tur, apoi răspunde-ne în seara de dinaintea turului la SMS-ul de confirmare a participării. 

Plecarea în Tururi se face la ora 09:00 dimineața din fața Casei de Cultură „Theodor Balș”. Sosirea se face la ora 14:00 în aceeași locație.

Ne vedem la bord!

 

Un raspuns la “Tururile Nordului

  1. Pingback: (Roots grow – 3) Zilele Nordului – Artful Life Spy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *