CAUTĂ

Filmele de la miezul nopții: Parking

Data: Duminică, 18 August | Categorie: Filme
Filmele de la miezul nopții: Parking

Parking

În fiecare an, prietenii de la TIFF ne trimit la Darabani câteva filme din cea mai recentă selecție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, iar noi amenajăm un mic cinema în aer liber și le proiectăm la miezul nopții. 

Vara asta mutăm cinematograful de noapte în curtea Conacului Balș, pregătim acolo și un mic bar cu băuturi și crănțăneli și ne adunăm să vedem împreună patru filme de poveste.

 

Iar după festival puteți viziona aceste filme și multe altele și pe platforma unlimited.tiff.ro. 

Semnalul adunării îl dau prietenii Talmeș Balmeș și Ana cu spectacolul lor cu jonglerii și foc, zece minute de magie în fiecare noapte în curtea vechiului conac.

Regizor: Tudor Giurgiu

An: 2019

Gen: Dramă

Distribuție: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Carmen Florescu

Țara: România, Spain

Trailer:

 

Inspirat din bestseller-ului ,,Apropierea’’, de Marin Mălaicu-Hondrari, PARKING spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi, care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto, iar existența lui pendulează între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă, de familie. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări.

Locația: Conacul Balș, Darabani