CAUTĂ

Filmul de la miezul nopții

Filmul de la miezul nopții

De vineri până duminică, la Casa de Cultură Darabani după concertele din Poiană și de la Conac ne adunăm pentru trei proiecții speciale oferite de TIFF. Vedem împreună Caisă, Aniversarea și România Neîmblânzită și transformăm centrul orașului Darabani într-un mare cinematograf în aer liber.

Suc, popcorn și brațe trecute discret peste umerii vecinei. Intrarea e liberă.

 

Vineri, 31 august, ora 23:50 - Caisă

După ce a fost trădat de cel pe care l-a ajutat să devină campion mondial la box, un antrenor veteran se dedică pregătirii unui nou sportiv, Caisă. El trebuie să facă faţă temerilor că va fi, din nou, abandonat...

Regia: Alexandru Mavrodineanu
Durata: 1h 24min
An: 2018

®Ziarul Metropolis

Sâmbătă, 1 septembrie, ora 23:50 - România Neîmblânzită

Narat de Victor Rebengiuc, documentarul România neîmblânzită explorează peisajele incredibile şi uimitoarea viaţă sălbatică a României, de la Delta Dunării până în codrii Carpaţilor. Lupii, urşii şi râşii hălăduiesc liberi în pădurile vaste, pline de extraordinare exemplare ale florei şi faunei.

Regia: Tom Barton - Humphreys
Cast: Victor Rebengiuc
Durata: 1h 30min
An: 2018

Duminică, 2 septembrie, ora 23:50 - Aniversarea

La cea de-a 94-a aniversare a lui Radu Maligan, familia şi foştii colegi se întâlnesc la petrecerea bătrânului. Situaţia devine complicată atunci când jumătate dintre oaspeţi încearcă să îl convingă pe Radu să se spovedească unui preot, în timp ce restul invitaţilor consideră că nu poţi forţa pe cineva să acţioneze contra voinţei sale.


Regia: Dan Chişu
Cast: Mircea Albulescu, Simona Bondoc, Emilia Dobrin, Mădălina Constantin, Frederic Fisbach
Durata: 1h 26 min
An: 2017

®adevarul.ro

Locația: Casa de cultură