Info & Camping

Dacă ești pasionat de muzică, arte sau călătorii, festivalul Zilele Nordului îți propune aventura anului 2019:

O vizită în cel mai nordic oraș din România, pentru concerte cu unii dintre cei mai tari artiști români ai momentului, pentru drumeții și călătorii de poveste într-un spațiu de legendă și pentru petreceri (mai mult sau mai puțin culturale) cum nu s-au mai pomenit.

Ca să-ți fie mai simplu cu toate, cel mai bine e să te înregistrezi pe site-ul nostru ca turist, iar noi te vom ajuta apoi cu informații și rezervări pentru petreceri și pentru tururile ghidate din timpul și de la finalul festivalului. 

Când: 16 - 25 august 2019

Unde: În Darabani, cel mai nordic oraș din România (10.000 de locuitori; situat la sute de kilometri depărtare de București, Cluj, Timișoara sau Constanța).

Transport: N-avem tren la Darabani, dar poți ajunge aici cu mașina personală, cu autostopul sau cu autocarele directe din București, Iași, Suceava, Botoșani, Bistrița); dacă vii din Ucraina sau Republica Moldova, ai autocare directe până în vămile de la Siret sau Lipcani de unde poți face autostopul până în centrul orașului.

Masă: Cu 50 de lei românești pe zi mănânci fără probleme trei mese în restaurantele din oraș. De asemenea, găsești de mâncare la gheretele festivalului sau poți să-ți aduci de-acasă și să mănânci în camping.

Camping: Campingul festivalului e amplasat pe Stadionul Orășenesc, la mai puțin de zece minute de mers pe jos de centrul orașului și la fel de aproape de Poiana Teioasa, unde se țin concertele de seară. Camparea costă 50 de lei de persoană (indiferent de numărul de nopți pe care le petreci la festival) și îți oferă acces la dușuri, la vestiare și la safety box, servicii de pază permanentă, iluminat pe timp de noapte și loc de parcare păzit.

Participanții de la Maratonul Nordului au acces gratuit în camping pe întreaga durată a festivalului. În 2019 există un camping secundar la Pomârla, locul de desfășurare a celei de-a 9-a ediții Maratonul Nordului MTB. Accesul este gratuit pentru participanții la evenimentul sportiv și însoțitorii lor.

Înscrie-te aici și te ajutăm cu toate pregătirile pentru vizita în Nord. Dacă vrei să ne faci o vizită pe timpul festivalului, te rugăm să te înregistrezi pe website-ul nostru, iar noi te vom direcționa către Campingul Zilele Nordului.