Info & Camping

Dacă ești pasionat de muzică, arte, sport sau călătorii, hai la ZN19.

N-ai fi spus că urmează să faci o vizită în cel mai nordic oraș din România, nu?

Avem concerte în format ON/OFF cu OCS, IPR, Partizan și TKS în Poiana Teioasa. Într-o seară cântă electric, în cealaltă acustic. Avem drumeții și călătorii într-un Nord de poveste, avem competiții sportive pentru iubitorii de MTB, trail și tenis, avem conferințe și ateliere, expoziții, activități pentru copii, artă stradală, cinema în aer liber la miezul nopții și tot felul de alte mici minuni.

Ca să-ți fie mai simplu cu toate, cel mai bine e să te înregistrezi pe site-ul nostru ca turist, iar noi te vom ajuta apoi cu informații și rezervări pentru conferințe, petreceri și pentru tururile ghidate din timpul festivalului. 

Când: 16 - 18 august 2019

Unde: În Darabani, cel mai nordic oraș din România (10.000 de locuitori; situat la 400 sute de kilometri depărtare de Cluj, la 500 de București, la 600 de Constanța și la 700 de Timișoara.

Transport: N-avem tren la Darabani, dar poți ajunge aici cu mașina personală, cu autostopul sau cu autocarele directe din București, Iași, Suceava, Botoșani, Bistrița); dacă vii din Ucraina sau Republica Moldova, ai autocare directe până în vămile de la Siret sau Lipcani de unde poți face autostopul până în centrul orașului.

Masă: Cu 50 de lei românești pe zi mănânci fără probleme trei mese în restaurantele din oraș. De asemenea, găsești de mâncare la gheretele festivalului sau poți să-ți aduci de-acasă și să mănânci în camping.

Camping: Campingul festivalului e amplasat pe Stadionul Orășenesc, la mai puțin de zece minute de mers pe jos de centrul orașului și la fel de aproape de Poiana Teioasa, unde se țin concertele de seară. Camparea costă 50 de lei de persoană (indiferent de numărul de nopți pe care le petreci la festival) și îți oferă acces la dușuri, la vestiare și la safety box, servicii de pază permanentă, iluminat pe timp de noapte și loc de parcare păzit.

Taxa de participare la Maratonul Nordului le asigură participanților acces în camping, pentru ei și însoțitorii lor, pe întreaga durată a festivalului. La fel și în campingul secundar la Pomârla, special amenajat pentru cei înscriși în competiția de MTB.

Înscrie-te aici și te ajutăm cu toate pregătirile pentru vizita în Nord. Dacă vrei să ne faci o vizită pe timpul festivalului, te rugăm să te înregistrezi pe website-ul nostru, iar noi vom fi bucuroși să te ajutăm cu răspunsuri, indicații și recomandări.