CAUTĂ

Pinholes

Sâmbătă, 1 Septembrie, orele 20:30 - 21:30 la Poiana Teioasa

Trupa Pinholes este formata din Vladimir (voce si chitara ritmica), Vlad(chitara solo), Sergiu (bas) si Alex (tobe) si este un grup cu radacini in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post-rock, art-rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta. Inceput in urma cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu si Vlad) pentru dialog si muzica, a luat forma finala odata cu intrarea lui Alex in universul Pinholes in luna lui mai 2013.Trupetii se autocaracterizeaza astfel:

„Nu e usor sa privesti lumea printr-o gaura de ac pana la urma, iar sunetele ce insotesc experienta pot fi de la cele mai placute la cele mai ciudate. 

Patru personalitati diferite, ce poarta insistent/ incapatanat zgomotul unei zone decolorate, amutite de absenta liderilor si a vointei, gata sa testeze limitele inguste ale lungului drum spre varf. 

Putem lasa un ecou in urma celor ce vor sa-l descopere.” 

Palmaresul trupei se concretizeaza din reusite demne de laudat, acestia fiind selectati in cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla”, un sunet de luat in considerare pentru viitor in evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014” sau castigatori “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

https://porculspinos.bandcamp.com/
 

 

Locația: Poiana Teioasa