CAUTĂ

The Mono Jacks

Sâmbătă, 29 August, orele 21:30 - 22:30 la Conacul Balș, Darabani

Line-up:

Doru Trăscău (voce, chitară)
Andrei Zamfir (chitară)
Cristian Chiru (bass)
John Ciurea (tobe)

Discografie:
Now In Stereo – CD, 2010
Fortunes – EP, 2011
Gândurile remixed – EP, 2012
Ușor distorsionat – CD, 2017
Gloria – CD, 2020

Videoclipuri:
Gloria (audio only) – 2020
Infinit – 2019
1000 de DA – 2018
Un sfert de secundă (audio only) – 2017
Drumul – 2016
Tablou – 2015
Gândurile – 2012
Woman – 2011

 

Bio (pe scurt):

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune. 

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA” (piesa românească a anului la Radio Guerrilla) – și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

Bilete disponibile aici.

Locația: Conacul Balș, Darabani