Bilete | Cazare

Bilete:

Cumpără aici Full Pass ZN8, 150 de lei până în 17 iulie, 190 de lei din 18 iulie încolo. Plus taxe.

 

Dacă ești pasionat de muzică, arte, sport sau călătorii, fă-ți ultima vacanță a verii la #ZN8.

Așa a fost anul trecut la Zilele Nordului:
 

N-ai fi spus că urmează să faci o vizită în cel mai nordic oraș din România, nu?

Am pregătit pentru tine 50 de concerte și evenimente, cele mai multe în Darabani, dar și unele găzduite în alte localități din regiune: Botoșani, Suceava, Rădăuți, Dorohoi, Păltiniș, Pomârla, Miorcani. Muzică, teatru, conferințe, lansări de carte, ateliere, proiecții de film, competiții de tenis, MTB și alergare trail. Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile noastre. Programul pe ore se găsește aici.

Când: 27 - 29 august 2021

Unde: În Darabani, cel mai nordic oraș din România (10.000 de locuitori; situat la 400 sute de kilometri depărtare de Cluj, la 500 de București, la 600 de Constanța și la 700 de Timișoara.

Transport: N-avem tren la Darabani, dar poți ajunge aici cu mașina personală, cu autostopul sau cu autocarele directe din București, Iași, Suceava, Botoșani, Bistrița); dacă vii din Ucraina sau Republica Moldova, ai autocare directe până în vămile de la Siret sau Lipcani de unde poți face autostopul până în centrul orașului.

Masă: Cu 50 de lei românești pe zi mănânci fără probleme trei mese în restaurantele din oraș. De asemenea, găsești de mâncare la gheretele festivalului sau poți să-ți aduci de-acasă și să mănânci în camping.

Camping: Campingurile festivalului (unul pentru sportivi și unul pentru turiști) sunt situate la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului.

  • campingul de la Pomârla este destinat participanților la Maratonul Nordului MTB Pomârla și este gratuit.
  • campingul oficial Zilele Nordului de la Darabani va avea două zone: una destinata celor veniți pentru festival și una delimitată, destinată sportivilor de la MTB și Teioasa Trail. 

Camparea ește gratuită pentru participanții la Maratonul Nordului și pentru posesorii de abonamente full-pass ZN. Pentru ceilalți, prețul este de 50 de lei de persoană (indiferent de numărul de nopți pe care le petreci la festival) și îți oferă acces la dușuri, la vestiare și la safety box, servicii de pază permanentă, iluminat pe timp de noapte și loc de parcare păzit. Accesul în camping se face începând cu data de 26 august 2021.

Taxa de participare la Maratonul Nordului le asigură participanților acces în camping, pentru ei și însoțitorii lor, pe întreaga durată a festivalului. La fel și în campingul secundar la Pomârla, special amenajat pentru cei înscriși în competiția de MTB.

Dacă vii, dă-ne de veste aici și te ajutăm cu toate pregătirile pentru vizita în Nord.