Bilete | Cazare

Dacă ești pasionat de muzică, arte, sport sau călătorii, fă-ți ultima vacanță a verii la Zilele Nordului #Nouă.

 

𝗧𝗲𝗺𝗮 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗲𝗶 

E atît de multă lume în jur, sînt atîtea de explorat și de făcut, atît de multe lucruri de rezolvat pe Pământ, în orașele noastre, în școlile noastre, în spitalele noastre. Pe strada noastră și în casa noastră.
Mulți ne străduim să fim aici pentru ceilalți, să rezolvăm probleme, să aducem o schimbare. Alții, la fel de mulți sau poate chiar aceiași, muncim să fim bine cu noi, înăuntru. 
În ce se cuvine să credem mai mult? În psihologia ca religie care ne învață să ne punem mereu pe primul loc? Sau în visul că, făcînd o lume mai bună pentru toți, ea va fi mai bună pentru fiecare?
Cum se dă această luptă între a face bine în jur și a face bine în noi înșine? Cine o câștigă și cum?

Închinăm această ediție a Zilelor Nordului, a noua, #nouă.

Cumpără AICI acces la Zilele Nordului #Nouă :

  • Abonamente Best Price: 195 lei + taxe (maxim 200 bucăți, 12-17 iulie)
  • Abonamente Full Price: 245 lei + taxe (maxim 800 bucăți, 18 iulie - 12 august)
  • Day tickets Vineri 12 august: 95 lei + taxe (maxim 1000 bucăți, 1-14 august)
  • Day tickets Sîmbătă 13 august: 95 lei + taxe (maxim 1000 bucăți, 1-14 august)
  • Day tickets Duminică 14 august: 95 lei + taxe (maxim 1000 bucăți, 1-14 august)

Accesul copiilor însoțiți cu vîrstă de pînă la 12 ani (inclusiv) este gratuit.


Așa a fost anul trecut la Zilele Nordului:


 

N-ai fi spus că urmează să faci o vizită în cel mai nordic oraș din România, nu?

Am pregătit pentru tine o mulțime de concerte și evenimente, cele mai multe în Darabani, dar și unele găzduite în alte localități din regiune, teatru, conferințe, ateliere, proiecții de film, competiții de tenis, MTB și alergare trail. Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile noastre. Programul pe ore se găsește aici. (cand o sa avem link program)

Când: 12 - 14 august 2022

Unde: În Darabani, cel mai nordic oraș din România (10.000 de locuitori; situat la 400 sute de kilometri depărtare de Cluj, la 500 de București, la 600 de Constanța și la 700 de Timișoara.

Transport: N-avem tren la Darabani, dar poți ajunge aici cu mașina personală, cu autostopul sau cu autocarele directe din București, Iași, Suceava, Botoșani, Bistrița); dacă vii din Ucraina sau Republica Moldova, ai autocare directe până în vămile de la Siret sau Lipcani de unde poți face autostopul până în centrul orașului.

Masă: Cu 50 de lei românești pe zi mănânci fără probleme trei mese în restaurantele din oraș. De asemenea, găsești de mâncare la gheretele festivalului sau poți să-ți aduci de-acasă și să mănânci în camping.

Camping: Campingul festivalului este situat la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului.

  • campingul de la Pomârla este destinat participanților la Maratonul Nordului MTB Pomârla și este gratuit.
  • campingul oficial Zilele Nordului de la Darabani va avea două zone: una destinata celor veniți pentru festival și una delimitată, destinată sportivilor de la MTB și Teioasa Trail. 

Campingul include parcare, acces la dușuri, toalete, e păzit, iluminat nocturn și dezinsecta. Biletele de acces se pot achiziționa de AICI, iar prețul este:

  • Full Pass Camping în cort propriu - 63,57 lei (taxe incluse);
  • Full Pass Camping în cort ZN de 2 persoane - saltea, pernă pentru fiecare, pătură, cearșaf - 158,93
  • Full Pass Camping în cort ZN de 3 persoane - saltea, pernă pentru fiecare, pătură, cearșaf - 211,9

Toate variantele îți oferă acces la dușuri, la vestiare, servicii de pază pe timpul nopții, iluminat pe timp de noapte și loc de parcare . Accesul în camping se face începând cu data de 10 august 2022. 

În campingul ZN va fi amenajat un cort, o zonă de umbră, chill, bar și stație de încărcare telefoane și echipamente media. Vor avea loc activități pe timp de zi. După-masă ne vedem cu toții în Poiana Teioasa.

Taxa de participare la Maratonul Nordului le asigură participanților acces în camping pe întreaga durată a festivalului. La fel și în campingul secundar la Pomârla, special amenajat pentru cei înscriși în competiția de MTB.