Înscrieri pentru „Comorile Nordului” (Vânătoare de comori în Darabani)

Duminică după-amiază vă așteptăm la o activitate inedită din cadrul ZN, o vânătoare de comori:) Pentru curioși,interesați și entuziaști, am postat mai jos formularul de înscriere pentru ”Comorile Nordului”.

Scurtă descriere

”Comorile Nordului” reprezintă o vânătoare de comori ce își propune nu doar să ofere dărăbănenilor și turiștilor o modalitate inedită de a-și petrece duminica, ci și să trezească interesul tinerilor pentru activitățile de team-building și mișcarea în aer liber. Evenimentul urmărește dezvoltarea capacităților sociale (comunicare și interacțiune, asumarea responsabilităților în cadrul grupului) și creative (deducție, rezolvarea misterului); acesta se desfășoară pe baza unui itinerar și a unor indicii descoperite pe parcurs de participanți.

Zone de activitate

  • Casa de Cultură „Theodor Balș”
  • Conacul Balș (Biblioteca Orășenească și Muzeul Nordului)
  • Biserica Sf. Nicolae
  • Locația primei școli sătești de stat
  • Cimitirele evreiești
  • Ulița sătească
  • Poiana celor Patru Stejari

Mod de desfășurare

Cei înscriși la activitate vor fi împărțiți în echipe de către organizatori și vor primi câte un număr de ordine. Startul vânătorii de comori se dă în fața Casei de Cultură „Theodor Balș”, unde fiecare echipă primește primul indiciu.

Regulament

Este interzisă parcurgerea distanțelor dintre locații cu mașina. Pot fi folosite mijloace de transport alternative, nepoluante (care să nu aparțină participanților).

Este interzisă deslușirea indiciilor cu ajutorul altor persoane. Indiciile vor fi dezlegate strict între membrii echipelor.

Participanții trebuie să aibă între 14 și 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *