S-au deschis înscrierile la Atelierele „Zilele Nordului”

Într-un oraș cu 9000 de locuitori, dar cu două școli, gimnaziu și liceu, care adună 1500 de elevi din împrejurimi, cum am fi putut să nu avem grijă să le oferim tinerilor și șansa de a participa la câteva sesiuni de educație alternativă. Prima ediție a festivalului Zilele Nordului propune astfel o serie generoasă de ateliere creative, susținute de către traineri profesioniști și adresate tinerilor dărăbăneni și nu numai, participanți la festival.

Agenda Atelierelor Zilele Nordului 2014 cuprinde:

Participarea la oricare dintre ateliere este gratuită și se face pe baza înscrierii prin intermediul site-ului www.zilelenordului.ro.

Zilele Nordului este un festival de muzică, arte și călătorii găzduit la Darabani, pe colțul celor trei frontiere: România, Ucraina și Republica Moldova. Adunând laolaltă artiști și turiști din România, Basarabia și Bucovina de Nord, festivalul își propune să contribuie la revitalizarea urbană, socială și culturală a acestei regiuni și la promovarea ei în rândul românilor de pretutindeni. Festivalul este organizat de către asociația Nord, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Darabani. Mai multe informații pe site-ul www.zilelenordului.ro.

 

2 raspunsuri la “S-au deschis înscrierile la Atelierele „Zilele Nordului”

 1. Ioanovici Angela a spus:

  Sunt coordonatoarea Centrului de Informare EUROPE DIRECT – „Bucovina” Suceava si am vrea sa participam, daca se poate, la un Atelier privind Uniunea Europeana- Valorile ei. Daca la atelier noi putem avea o participare activa, cu expunere, stand de pliante, brosuri etc, roll-up, mic concurs cu premii privind cunostintele despre UE a celor prezenti in sala, etc., noi am vrea sa participam si la celelalte activitati culturale, lansari de carte, teatru, film, etc.
  Asteptam raspunsul dv.
  Va multumesc,
  Angela Ioanovici
  Coordonatoarea Centrului de Informare EUROPE DIRECT „Bucovina” Suceava
  tel: 0744 294 407

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *