Ediția II: trasee

Mosia "Cai de Vis" a organizat în data de 22 septembrie 2012 a doua editie a concursului de ciclism MTB din Botoșani – Maratonul MTB ”Nordul Moldovei - Caii Pedaleaza".

Evenimentul a beneficiat de sprijin din partea Primăriei Varful Campului și de sponsorizare de la firme din Botoșani – agenția de turism Activ Travel, Hotel Rapsodia, magazinul de preoduse naturiste "Natural"  precum și firme distribuitoare de biciclete și echipament – Atycon Rădăuți.

Asistența medicală pe perioada competiției a fost asigurată de către Serviciul de Ambulanță Botoșani. Poliția Varful Campului  a asigurat desfășurarea în condiții de siguranță a competiei.

La startul care a avut loc la ora 10,05 din curtea mosiei "Cai de Vis" s-au prezentat peste 120 de bicicliști.

Primul concurent a ajuns la sosirea de la Mosia "Cai de Vis" dupa o ora si  11 minute, Ionel Paveliuc din Leorda- Botosani, acesta fiind castigatorul general al turei scurte.

Tura lunga a fost castigata de catre Chircu Ionut Victor de la HPM Iasi, cu un timp de 2 ore 18 minute.

La fete s-au comasat categoriile, openul pentru tura scurta fiind castigat de Halus Alexandra din Radauti dupa o ora si 55 minute iar cel pentru tura lunga a fost castigat de Tanasa Diana de la IasiBike cu un timp de 3 ore 14 minute.

Toți concurenții care au ajuns la final au participat la Pasta Party.

La ora 15 a avut loc premierea celor mai buni concurenti. Dupa premiere a fost organizata o tombola cu accesorii pentru bicicleta puse la dispozitie de ATYCON Radauti.

Organizatorii evenimentului mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați cu ajutorul cărora acest eveniment a fost un succes.

 

Traeu tura lungă aici.

Traseu tura scurtă aici.