CAUTĂ

Ai cumva o păturică?

Ai cumva o păturică?

„Ai cumva o păturică?” ajunge și la Zilele Nordului! Având o istorie de 12 ediții în cadrul cărora s-au strâns anual tone de hrană și produse utile și de igienă pentru animăluțele fără stăpân din Iași, anul acesta Zilele Nordului preia tradiția și în cadrul festivalului.


Beneficiarii acestui eveniment sunt, bineînțeles, blănoșii fără stăpân din Darabani și împrejurimi și o personă dragă care are în grijă aproximativ 100 de animăluțe și de toate pe care le întâlnește cu orice prilej, în drumurile sale.
Vom strânge hrană de orice fel pentru pisici și căței, plus orice vă prisosește în casă și alte produse pentru nevoi speciale, cum ar fi: medicamente de bază (deparazitante, fașe sterile, pansamente, unguente etc), pături, cuști de transport și prindere, accesorii și jucării. Alte nevoi mai specifice ar fi o sobă cu butelie (pentru o cameră a pisicilor în sezonul rece) și un container (unde se va amenaja un nou spațiu extins pentru animale).
Donațiile se vor putea face în următoarele locații și intervale orare:

  • 25 august - 1 septembrie, în fața magazinului Agroland din Darabani: veți putea lăsa donațiile într-un container de colectare special desemnat pentru eveniment, în intervalul orar L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-16:00 / D: închis
  • 28 - 30 august, pe Stadion Orășenesc Darabani (în cadrul festivalului Zilele Nordului): veți putea lăsa donațiile în punctul de colectare semnalizat, în intervalul orar 17:00-23:00
  • 28 - 30 august, la Conac Balș, Darabani (în cadrul festivalului Zilele Nordului): veți putea lăsa donațiile în punctul de colectare semnalizat, în intervalul orar 12:00-23:00

ATENȚIE! Unul dintre partenerii noștri, magazinul Agroland, va dubla la final cantitatea de hrană cumpărată de la ei și donată pe parcursul campaniei. Așa că, din acest motiv, vă încurajăm să cumpărați hrană din Agroland, dar și pentru că prețurile sunt foarte accesibile.

De asemenea, vă încurajăm să adoptați dintre blănoșii fără stăpân. Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales noua casă va deveni cel mai frumos loc cu putință.
Pentru donații directe în bani sau produse, se poate lua legătura cu organizatorii campaniei la salut@nordul.ro
Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0757500316
Prima ediție „Ai cumva o păturică?” din Darabani este organizată de festivalul Zilele Nordului, în parteneriat cu agenția Argo, Primăria Darabani, cabinetul veterinar Triovet și magazinul Agroland.

Eveniment facebook.
 

Locația: Darabani