Info & Cazare

Dacă ești pasionat de muzică, arte, sport sau călătorii, fă-ți ultima vacanță a verii la #ZN7.

Așa a fost anul trecut la Zilele Nordului:
 

N-ai fi spus că urmează să faci o vizită în cel mai nordic oraș din România, nu?

Am pregătit pentru tine 50 de concerte și evenimente, cele mai multe în Darabani, dar și unele găzduite în alte localități din regiune: Botoșani, Suceava, Rădăuți, Dorohoi, Păltiniș, Pomârla, Miorcani. Muzică, teatru, conferințe, lansări de carte, ateliere, proiecții de film, competiții de tenis, MTB și alergare trail. Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile noastre. Programul pe ore se găsește aici.

Când: 27 - 30 august 2020

Unde: În Darabani, cel mai nordic oraș din România (10.000 de locuitori; situat la 400 sute de kilometri depărtare de Cluj, la 500 de București, la 600 de Constanța și la 700 de Timișoara.

Transport: N-avem tren la Darabani, dar poți ajunge aici cu mașina personală, cu autostopul sau cu autocarele directe din București, Iași, Suceava, Botoșani, Bistrița); dacă vii din Ucraina sau Republica Moldova, ai autocare directe până în vămile de la Siret sau Lipcani de unde poți face autostopul până în centrul orașului.

Masă: Cu 50 de lei românești pe zi mănânci fără probleme trei mese în restaurantele din oraș. De asemenea, găsești de mâncare la gheretele festivalului sau poți să-ți aduci de-acasă și să mănânci în camping.

Camping: Campingurile festivalului (unul pentru sportivi și unul pentru turiști) sunt situate la 15 minute de mers pe jos de centrul orașuluii. Camparea costă 30 de lei de persoană (indiferent de numărul de nopți pe care le petreci la festival) și îți oferă acces la dușuri, la vestiare și la safety box, servicii de pază permanentă, iluminat pe timp de noapte și loc de parcare păzit.

Taxa de participare la Maratonul Nordului le asigură participanților acces în camping, pentru ei și însoțitorii lor, pe întreaga durată a festivalului. La fel și în campingul secundar la Pomârla, special amenajat pentru cei înscriși în competiția de MTB.


Cazare
Pentru ediția 2020 a festivalului te putem ajuta să te cazezi la pensiunile din orașul Darabani sau împrejurimi. 
Avem o centralizare cu toate locurile disponibile și te invităm să ne scrii la salut@nordul.ro ca să ne spui de câte locuri ai nevoie și în ce perioadă. 
Locurile disponibile îți vor fi comunicate și le vei putea ocupa după regula primul venit primul servit.
 

Dacă vii, dă-ne de veste aici și te ajutăm cu toate pregătirile pentru vizita în Nord.