Regulament

1. ABONAMENTE

Abonamentul Full Pass ZN8 se poate cumpăra de pe platforma iaBilet.ro cu prețul de 150 de lei + taxe (Early Bird până în data de 17 iulie), 190 lei + taxe (începând cu 18 iulie). 

Copiii sub 12 ani însoțiți de părinți cu abonament au accesul gratuit pe toata durata festivalului.

Participanții înscriși la MTB Pomârla și Teioasa Trail beneficiază de o reducere de 20% la achiziția de bilete și abonamente (pentru fiecare înscriere validată), pe baza codului pe care îl pot solicita organizatorului la info@maratonulnordului.ro.

Verificarea biletelor se face fără a exista un contact direct între public și asistenții de acces la eveniment prin echipament de scanare a codului de bare aflat pe bilet. Platforma care gestionează vânzarea de abonamente vor înregistra datele de contact (nume, prenume, telefon) pentru fiecare persoană care achiziționează abonament pentru acces la spectacolele din cadrul festivalului.

2. ACCESUL ÎN LOCAȚIILE FESTIVALULUI

Abonamentele Full Pass asigură accesul la toate evenimentele ZN8, atât cele de la Conac cât și cele din Poiană, pe toată durata festivalului.

Accesul în oricare dintre locațiile Festivalului este condiționat conform prevederilor HOTĂRÂRII CNSU nr. 41 din 24.06.2021:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;
  • persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale.

Vă rugăm să vă prezentați la locație cu minim 45 de minute înainte de ora anunțată de începere a evenimentului.

3. REGULI GENERALE

Vă invităm cu mască (medicală/ non medicală). Aceasta trebuie să acopere corect gura și nasul. Conform regulilor în vigoare purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Nu este permis accesul cu alcool și mâncare din exteriorul festivalului. Echipa de security va verifica bagajele și toate obiectele și alimentele care nu sunt permise vor fi confiscate.

Toate măsurile de siguranță și sănătate vor fi respectate de către artiști și invitați în timpul probelor, excepție de la purtarea măștii va fi momentul în care se vor desfășura sound check-urile, concertele și când se vor juca spectacolele de teatru.